05.02.2015- 05.02.2015
2014-2015 Bahar Döneminde Başlıyan Öğrencilere Önemli Duyuru Öğrenciler, Adana BTÜ Ana sayfası Öğrenci işleri otomasyonuna Kullanıcı adı ve şifre kısmına TC. numarasını girerek sisteme giriş yapabilir, öğrenci BYS; den dersleri seçebilirler. YÖN 202 dersini kendi danışman hocasının olan YÖN 202 `yi seçecekler

Not: Resimleri büyük görüntülemek için resimlere tıklayınız
DERS KAYIT İŞLEMLERİ (DANIŞMAN)
Büyük resim için tıklayınız İnternet tarayıcısındanobs.adanabtu.edu.tradresine girilir. kullanıcı adı ve şifre kısmının ikisinede T.C. numarası yazılarak sisteme giriş yapılır.

(Giriş yapılamadığı takdirde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile irtibata geçiniz)
Büyük resim için tıklayınız "Öğrenci BYS" menüsü seçilir.
Büyük resim için tıklayınız "Öğrenci BYS" menüsü altında "Ders Seçme İşlemi" alt menüsü seçilir.

"
Büyük resim için tıklayınız İlgili öğrencinin seçtiği dersler listelenir. "Kaydet" butonuna tıklanarak kayıt onaylanır ya da "Reddet" butonuna tıklanarak kayıt onaylanmaz.
Büyük resim için tıklayınız Kaydı onaylanmış öğrencilerin ekranında "Danışmanınız kaydınızı onayladığı için tekrar ders seçemezsiniz" mesajı yer alır.