07.09.2015- 30.09.2015

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI “GÜZ” YARIYILI

MÜLAKAT/DEĞERLENDİRME

• I-MÜLAKAT SINAV TARİHLERİ

Yönetim Bilişim Sis. Anabilim Dalı Başk.

Tezsiz Yüksek Lisans mülakat sınavları Yönetim ve Organizasyon /   Girişimcilik

09  Eylül 2015 Saat 09:00’da,

İşletme Anabilim Dalı Başk.

İşletme Tezsiz Yüksek Lisans mülakat sınavları 09 Eylül 2015 Saat 10:00’da,

Yönetim Bilişim Sis. Anabilim Dalı Başk.

Tezli Yüksek Lisans mülakat sınavları Yönetim ve Organizasyon /   Girişimcilik

09  Eylül 2015 Saat 14:00’te, İlgili Anabilim Dalı Başkanlıklarında yapılacaktır.

Ziyapaşa Yerleşkesi  (Kurtuluş Mah. Sabuncu Bulvarı MNS  Plaza No:50 Seyhan / ADANA) ilgili Anabilim Dalı Başkanlığında  yapılacaktır.

• II-DEĞERLENDİRME

• Tezsiz Yüksek Lisans programları için;

Yüz üzerinden lisans mezuniyet not ortalamasının % 50’si

Yüz üzerinden mülakat sınav notunun %50’si

Sonuç : Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına ait 09.09.2015 tarihinde yapılacak değerlendirme sonuçları Enstitümüz internet sayfasında   yayımlanacaktır.

V-) KESİN KAYIT

Yüksek lisans (tezsiz) programlarına başvurup anabilim dallarında yapılacak değerlendirme sonucunda başarılı olan ve kontenjan dahilinde kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler Sosyal  Bilimleri Enstitüsü internet sayfasında ilan edilen hesap numarasına belirtilen tarihlerde “ AKTS” ücretlerini yatırarak dekontlarını Enstitü Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

kesin kayıtları 14 Eylül  2015  - 18 Eylül  2015 tarihlerinde yapılacaktır. Kesin kayıtlar için istenecek belgeler aşağıda verilmiştir:

• 1-Nüfus cüzdan fotokopisi (TC kimlik numarası olmalıdır)
  • 2-3 adet vesikalık fotoğraf.
  • 3-Erkekler için Askerlik Şubesinden alınacak “Durum Belgesi”
  • 4-Dekont

Anabilim Dalı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Fakültesi İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İletişim Fakültesi Mezunu olmak