26.01.2018- 07.02.2018

KESİN  KAYIT İŞLEMLERİ  VE DEVAM  EDEN ÖĞRENCİLERİN ÜCRET ÖDEMESİ  HAKKINDA
ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNE BAĞLI
LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı   “BAHAR” yarıyılında Enstitümüz Anabilim Dalları Yüksek Lisans programlarına  kesin kayıt yaptırma hakkı kazananların Kesin Kayıt tarihleri ile  Enstitümüze devam eden öğrencilerin kesin kayıt  işlemleri.
KESİN  KAYIT  HAKKI KAZANANLARIN KAYIT  TARİHİ : 23– 30  Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN  ÜCRET ÖDEME TARİHLERİ  : 05-07 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
Not: Kesin kayıt yaptıracak   öğrenciler  Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü Gültepe Mahallesi, Çatalan Caddesi No:201/5 01250 Sarıçam/ADANA  adresine şahsen  başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen  tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan ve ders kayıt ücretlerini yatırmayanlar öğrencilik  haklarını kaybetmiş sayılacaktır.
                           KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:
1. Kesin Kayıt Formu için TIKLAYINIZ
2. T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi
3. 3 adet vesikalık fotoğraf
4. Askerlik Şubesinden alınacak askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için)
5. Tezsiz Yüksek Lisans programları için AKTS Ücreti Dekontu*
*Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt yaptıracak adayların 23-30 Ocak 2018  tarihleri arasında,
Devam eden öğrencilerimizin  05 - 07 Şubat 2018  tarihleri arasında;
AKTS ücretlerini (T.C. Ziraat Bankası Adana-Atatürk Caddesi Şubesinde bulunan “SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS” adlı Hesaba ait,   IBAN No: TR67 0001 0009 3158 7671 9050 05) yatırarak dekontunu Enstitü Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Dekont üzerine öğrencinin adı soyadı ve TC numarası yazılmalıdır.
TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN AKTS ÜCRETİ
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Senatosu kararı gereğince; 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı, Tezsiz Yüksek Lisans AKTS ücretleri olup programlara göre Bahar Dönemi AKTS ücretleri aşağıdaki gibidir.
1-Girişimcilik Tezsiz Yüksek Lisans Programı AKTS Ücreti:
Bahar  yarıyılı için: 2250,00TL (Birim AKTS için ödenecek ücret 50 TL x 45 AKTS/Dönem)
2-Yönetim ve Organizasyon  Tezsiz Yüksek Lisans Programı AKTS Ücreti:
Bahar yarıyılı için: 2700,00TL (Birim AKTS için ödenecek ücret 60 TL x 45 AKTS/Dönem)
3-İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı AKTS Ücreti:
                                  DERS KAYIT TARİHLERİ
12 Şubat 2018 Pazartesi 16 Şubat 2018 Cuma Ders Kayıtları (Yeni Kayıt ve Devam Eden Öğrenciler)  Kesin kayıt yapan öğrenciler ders kayıtlarını Anabilim Dalı Başkanlıklarına giderek Danışmanları ile birlikte yapacaklardır. Ders Kayıt Onay Formlarının imzalatılarak öğrenci işleri kopyasının Anabilim Dalı Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.