11.06.2018- 11.06.2018
Önemli Duyuru - Enstitümüz İşletme Anabilim Dalına Bağlı Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı "Yaz Dönemi" Kesin Kayıt İşlemleri ve Ücret Ödemesi Hakkında

- 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı “YAZ DÖNEMİ”nde kesin kayıt yaptırmaya hak kazananlarınÜcret Ödeme ve Kesin Kayıt tarihi.
KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN ÜCRET ÖDEME VE KAYIT TARİHİ:  12 Haziran 2018 Salı

- Kesin kayıt yaptıracak öğrenciler Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü Gültepe Mahallesi, Çatalan Caddesi No:201/5 01250 Sarıçam/ADANA adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.
-Belirtilen tarihte kesin kaydını yaptırmayan ve ders kayıt(AKTS) ücretini yatırmayanlar öğrencilik haklarını kaybetmiş sayılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Kesin Kayıt Formu için tıklayınız
2. T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi
3. 3 adet vesikalık fotoğraf
4. Askerlik Şubesinden alınacak askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için)
5. AKTS Ücreti(Banka) Dekontu*

*Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kesin kayıt yaptıracak adayların 12 Haziran 2018 Salı günü AKTS ücretlerini (T.C. Ziraat Bankası Adana-Atatürk Caddesi Şubesinde bulunan “SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS” adlı Hesaba ait, IBAN: (TR67 0001 0009 3158 7671 9050 05)nolu hesaba yatırarak Banka dekontunu Enstitü Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Banka Dekontunda öğrencinin adı soyadı ve TC Kimlik numarası yazılacaktır.

SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİN AKTS ÜCRETİ (YAZ DÖNEMİ)

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Senatosu kararı gereğince;
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Dönemi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı AKTS ücreti aşağıdaki gibidir.
Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı AKTS Ücreti:
Yaz Yarıyılı için: 2520,00TL (Birim AKTS için ödenecek ücret 60 TL x 42 AKTS/Dönem)

DERS KAYIT TARİHLERİ

Kesin kayıt yaptıran öğrenciler ders kayıtlarını 18-22 Haziran 2018 tarihleri arasında Danışmanları ile birlikte Anabilim Dalı Başkanlıklarına giderek yapacaklardır.
Ders Kayıt Onay Formunun imzalatılarak, öğrenci işleri kopyasını Anabilim Dalı Sekreterliğine teslim edeceklerdir.